Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi udfører alt i maler- og tapetseringsarbejde

CSC Malerfirma ApS i Gilleleje udfører alle former for malearbejde inden for faget. Vi går til enhver opgave med samme entusiasme og professionalisme uanset opgavens omfang og sørger for at al maling eller tapetsering sker i overensstemmelse med kundens forventninger og ønsker.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om de forskellige former for male- og tapetseringsarbejde, vi udfører, ved at klikke dig ind på undermenuerne foroven eller i listen herunder:

Vi laver malerarbejde hos både private, virksomheder og hos boligselskaber og -foreninger i København og Nordsjælland. Har du brug for vores ekspertise under et større byggeprojekt, klarer vi også det. Kontakt os på telefon 21 69 18 88, hvis du har spørgsmål til vores arbejde.​

Brandhæmmende maling

Sikkerheden skal være i top i enhver virksomhed og derfor kan vi også male med brandhæmmende maling indendørs, hvis dette skulle være nødvendigt eller pålagt på grund af offentlige brandkrav. Med brandhæmmende maling bliver vægge og lofter mere modstandsdygtige over for ild, hvis en brand skulle opstå.

Maling af gulve

Hos CSC Malerfirma ApS udfører vi også maling af gulve for både private og erhverv. Det kan være sig, hvis gulvet i bryggerset eller kælderen er blevet for slidt, eller stuegulvet trænger til at blive lakeret. Vi maler også halgulve i sportshaller.

Se eksempler på udført arbejde i vores Galleri

Kontaktoplysninger

Fiskerbakken 12

3250 Gilleleje

CVR: 26673372

Telefon: 21 69 18 88