Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tapetsering - Væv- og tapetarbejde i Gilleleje, Nordsjælland

Hos CSC Malerfirma ApS tilbyder vi en professionel, grundig og smuk opsætning af væv, filt, tapet og fotostat.

Opsætning af tapet i Nordsjælland

Tapet kan være en smuk udsmykning i ethvert hjem og give et unikt og anderledes udtryk. Med mønstre og farver i utællelige nuancer, kan opsætning af tapet give en verden af muligheder for at skabe en helt bestemt stemning i dit hjem.

Hos CSC Malerfirma ApS sørger vi for, at tapetet eller et bestemt mønstret væv bliver sat op med tanke på den mindste detalje. Med vores opsætning, er der ikke nogen synlige skilninger eller mønstre, der lapper over hinanden og vi sørger for, at opsætningen sker hurtigt og præcist og med et altid tilfredsstillende resultat.

Væv, filt og fotostat

Når vi tapetserer, tager vi os også af forarbejdet med spartling, slibning og pudsning, inden vi sætter væven, filten eller tapetet på væggen. Det sikrer dig, at arbejdet er gjort ordentligt og at kvaliteten af opsætningen bliver perfekt.

Med vores mange års erfaring kan vi også råde og vejlede dig til det rigtige valg af farver, nuancer og mønstre, så du får et hjem, der passer til dit hus, din stil og dine behov. Vi kan levere lige præcis den tapet og fotostat eller det væv og filt, du ønsker.

Vi laver malerarbejde hos både private, virksomheder og hos boligselskaber og -foreninger i København og Nordsjælland. Herunder er vi ofte i byer som Helsingør, Hornbæk, Gilleleje, Tisvildeleje, Rågeleje, Gribskov, Dronningmølle mv. 

Har du brug for vores ekspertise under et større byggeprojekt, klarer vi også det. Kontakt os på telefon 21 69 18 88, hvis du har spørgsmål til vores arbejde.

Kontaktoplysninger

Fiskerbakken 12

3250 Gilleleje

CVR: 26673372

Telefon: 21 69 18 88