Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Forsikringsskader

​Vi udfører maler- og tapetseringsarbejde på forsikringsskader. Så har du haft en brand-, sod- eller vandskade, der har gjort skade på dine vægge, så lad CSC Malerfirma ApS stå for udbedringen.

Vi kommer ud og ser på skaden og vurderer, hvad der skal gøres for at rette op på det. Vi sørger for, at det gamle tapet eller væv bliver taget ned og pudser op igen, hvis det er nødvendigt, og opsætter nyt tapet eller maler.

Vi har mange års erfaring i branchen og har ekspertisen og den viden, der skal til, for at sikre os, at en forsikrings-skade bliver udbedret så præcist som muligt. Hos os er der ikke noget, der hedder en standardløsning, og vi går til ethvert malearbejde med friske øjne og nye ideer.

​Vi leverer altid unikt arbejde med et højt niveau og sørger for, at vores male- eller tapetseringsarbejde passer præcist ind med dine behov og din stil i hjemmet.

Vi tilbyder også vores kunder at stå for kontakten med forsikringsselskabet, så du som kunde ikke skal have kontakt med flere personer på én gang.

Vi laver malerarbejde hos både private, virksomheder og hos boligselskaber og -foreninger i København og Nordsjælland. Har du brug for vores ekspertise under et større byggeprojekt, klarer vi også det. Kontakt os på telefon 21 69 18 88, hvis du har spørgsmål til vores arbejde.

Kontaktoplysninger

Fiskerbakken 12

3250 Gilleleje

CVR: 26673372

Telefon: 21 69 18 88