Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Maling af vinduer og døre i Gilleleje, Nordsjælland

Sol, vind og regn kan gøre sit indhug på alle udvendige vinduer og ende med at gøre skade, så det kan mærkes på varme- og elregningen. Derfor er det vigtigt at holde dine vinduer ved lige, så du i sidste ende undgår den dyre omkostning at skifte vinduerne ud.

Hos CSC Malerfirma ApS maler og vedligeholder vi alle slags vinduer - både ind- og udvendigt. Vi har stor ekspertise inden for faget og kan derfor også rådgive om både farve og produkter og om, hvordan du nemmest selv sørger for, at dine vinduer holder sig sunde og vedligeholdte.

Lader du os stå for at male dine vinduer, skal du ikke løfte en finger selv. Vi står for alt forarbejdet og efterarbejdet og har alt udstyr med. Ingen opgave er for stor eller for lille og vi maler også gerne vinduer på femte sal.​

Altid kvalitetsarbejde

Vi lægger vægt på kvaliteten af vores arbejde og løser altid opgaven med største grundighed og professionalisme, så resultatet bliver smukt og elegant og fremstår tro mod den oprindelige stil.

Vi laver malerarbejde hos både private, virksomheder og hos boligselskaber og -foreninger i København og Nordsjælland. Har du brug for vores ekspertise under et større byggeprojekt, klarer vi også det. Kontakt os på telefon 21 69 18 88, hvis du har spørgsmål til vores arbejde.

Kontaktoplysninger

Fiskerbakken 12

3250 Gilleleje

CVR: 26673372

Telefon: 21 69 18 88