Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Maling og reparation af facader

Hos CSC Malerfirma ApS udfører vi alt inden for maling af facaden. Med virksomhedens mange års erfaring i branchen har vi specialiseret os i alle typer opgaver på husets facade. Dermed er du garanteret en kompetent og erfaren samarbejdspartner.

Der er god grund til at gøre sig nøje overvejelser om farvevalg, når husets facade skal males. Et vellykket farvevalg på facaden kan understrege husets udtryk og karakter og eksempelvis få det til at fremstå varmt og imødekommende.

Vi sørger altid for at komme ud og besigtige facaden og tage forundersøgelser, så vi kan råde og vejlede dig til, hvilken farve og type maling, der vil passe bedst til dit hus og dets omgivelser.​

Vi kan også rådgive om, hvilken form for reparation, der skal til, hvis der er afskalninger på eller smårevner i facaden og sørge for, at det bliver udbedret.

Kontakt os for en individuel løsning

Vi kan skaffe alle farver og alle mærker, så du kan få en facade, der harmonerer med dine ønsker og et hus, der er helt unikt.

Vi laver malerarbejde hos både private, virksomheder og hos boligselskaber og -foreninger i København og Nordsjælland herunder bl.a. Helsingør, Hornbæk, Smidstrup, Tisvildeleje, Rågeleje og Vejby. Har du brug for vores ekspertise under et større byggeprojekt, klarer vi også det. Kontakt os på telefon 21 69 18 88, hvis du har spørgsmål til vores arbejde.​

Kontaktoplysninger

Fiskerbakken 12

3250 Gilleleje

CVR: 26673372

Telefon: 21 69 18 88