Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Trapper og opgange

CSC Malerfirma ApS tilbyder boligforeninger, boligselskaber og ejerforeninger en fast serviceaftale med maling og vedligeholdelse af trappeopgange.

En trappeopgang kan hurtig virke slidt og beskidt med sorte fingre på væggene, afskallet maling på trinene og døre og karme, der har set lysere tider. Vi kan sørge for, at trappeopgangen igen kommer til at virke attraktiv og i-mødekommende med en maling af opgangen fra top til tå.

Både maling af vægge og trapper

Vi maler både væggene, trappetrinene, døre og vinduer og gelænder og sørger for, at alt får den rette behandling med enten maling eller træbeskyttelse.

Vi tilbyder altid vores kunder en professionel rådgivning om farvevalget til opgangen og er garant for et stilsikkert malearbejde, hvor kvalitet, sans for detaljer og grundighed er nøgleordet.

Skal du have malet en almindelig trætrappe i din bolig, udfører vi selvfølgelig også det, så din trappe kan pryde hjemmet i mange år endnu.

Vi laver malerarbejde hos både private, virksomheder og hos boligselskaber og -foreninger i København og Nordsjælland. Har du brug for vores ekspertise under et større byggeprojekt, klarer vi også det. Kontakt os på telefon 21 69 18 88, hvis du har spørgsmål til vores arbejde.

Kontaktoplysninger

Fiskerbakken 12

3250 Gilleleje

CVR: 26673372

Telefon: 21 69 18 88